Nytt och gammalt

Ja, dagarna går. Vi har skickat hem hingstarna vi hade här på bete och ser fram emot att träffa dem som tvååringar nästa år. (några platser finns kvar till nästa års hingstbete, men det blev ruskigt fort i princip fullbokat)

Våra avelsston är alla återigen samlade och har fått vila från sina föl (utom den lilla sista som kom sent). De ska inom kort bo i eget stall för att så långt som möjligt undvika att tävlingshästarna blandas med de dräktiga stona. Vi har hittills förskonats från smittor, men så är vi också extremt noga med speciellt vattenhinkar. Jag har fått en känsla av att de är några av de värsta bovarna i dramat.


Vårt avelssto Carola (e. Cortez) samt
unghingstarna på bete


Klubbmästerskapet i körning (Bergs Hästklubb) har gått av stapeln och vi är otroligt nöjde med prestationerna. Joakim och Bruno knep åt sig en andraplats i dressyren och en fjärdeplats i maratondelen.

Joakim Carlsson och Olofsgårdens Bruno i dressyrmomentet samt precisionen

Vi har ett nytillskott, och ännu en till på ingång om veterinärbesiktningen går som den ska. Den sistnämnda är tänkt för tävling på lite högre nivå, men hur det blir är svårt att bedöma innan vi helt hunnit utvärdera hästens förutsättningar.


Nytillskottet Simson


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tomt det ser ut utan Fille hos Grabbarna... :o(

2010-10-31 @ 22:07:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0