Hoppträning

Lilla My skötte sig exemplariskt på onsdagens hoppträning. Här kommer en kort film som också läggs ut tillsammans med hennes annons. Ni kan också läsa HÄR om hoppträningen.


En otroligt rolig ponny att rida med en otrolig kapacitet!

Välkommen Come On

Välkommen till Stall Assla

Come On (swb) sto -07
e. Larino ue. Ekstein

En fin men känslig liten dam som har en otrolig kapacitet. Ska nu ridas in.
Haft föl vid sidan som treåring.

Hejdå...

Vi har glömt att säga hejdå till Bonnie och Barona som tillsammans agerar ridskolehästar på ridskolan i Lycksele. De mellanlandade en sväng i Malå hos min väninna Jannike för att skolas in i livet som ridskolehästar på ett harmoniskt sätt. Allt går bra och de mår bara fint och vi önskar Lappmarksryttarna lycka till med sin nystart och nysatsning av ridskolan.


Felfri runda...

...i en lokal LC för Lilla My i söndags.

Hon skötte sig exemplariskt och tuffade runt banan som ingenting och hoppade mycket väl trots den låga höjden. Hon är otroligt klok den lilla damen och så otroligt rolig att rida. Den här gången fick hon starta ungponnyklass eftersom det var jag som red henne och jag är ju överårig.


Lilla My vid ett dressyrpass med ryttaren Felicia Larsson

Hejdå!

Vi har nu vinkat hejdå till D-ponnyn Norsella. Hon har åkt för att bli dressyrponny i Grums och vi håller tummarna för att hon blir lika älskad som hon varit här.

Cantina ESP har åkt tillbaka till sin ägare för att fortsätta ridas och tränas nu när hon är inriden. Hon kanske kommer tillbaka längre fram igen.

Karmas Arien har åkt till en fodervärd där hon ska promenadridas i skogen. Det är med delade känslor hon snällt traskade på transporten, men har man för mycket hästar inför vintern har man. Hon kommer dock få det jättebra.

Callhez la Assla är såld till våra samarbetspartners JP Primera för att matchas och det kommer bli jättebra! Han är kvar hemma än så länge men flyttar inom kort.

Även Zortez la Assla blir kvar hos JB primera för att satsats på, och hans mor som är dräktig med Lux Z likaså.

 

 

Stall Assla överlåter därmed hela sin avelslinje till JB Primera då vi drar ned på avel här.


RSS 2.0