Hopptävling!

Sydney -06 (Marwin-Damiro)
Ryttare: Johanna Blom

Vår fina Sydney var iväg på tävling för första gången för en vecka sedan och skötte sig extrautomordentligt bra! Två felfria rundor blev resultatet.

    


Nexis Vilandra -04 (Moelgarnedd Montana- Örnäs Attila)
Ryttare: Felicia Larsson

Även vår Vilandra skötte sig utmärkt och fick med sig två felfria rundor hem.

     


Cavallos Asta är kär

Idag har en av våra inridningshästar Cavallos Asta (f. -07 e. Lemon ue. Leandro) fått arbeta lite på ridbanan. Hon tog det hela med ro men sneglade längtansfullt efter lilla hingsten i hagen bredvid och visade honom tydligt att hon brunstar för fullt.
Cavallos Asta är till Salu
(såld)

Asslas Flemminghton

"Bertil" har nu blivit tre veckor gammal och visar sig vara en otroligt rörlig liten häst. Gångarterna går inte av för hackor! Men så lämnar ju också mamman alltid otroligt bra gångartshästar och hans helsyster har ju också otroligt mycket gång. Vi njuter i vilket fall av den lilla pajasen när vi studerar honom i hagen, och man kan inte låta bli att längta till den dag det är dags för honom att komma ut på tävlingsbanorna.

Asslas Flemminghton *2010

e. Zonaparte
e. Flemmingh
u. Taggi-Divette (Cabaret- Cordeur)

u. Haysford Heiress
e. Welton Wilful
u. Fogdam Destiny (Ramblers Prince Piccolo- Peveril Pickwick)Kvällsmys

Sommarvärmen har slagit på stort med 36 grader i skuggan. Hästarna njuter av kvällarnas svalare tid. Vi försöker lägga träningen senare på kvällarna, men samtidigt måste de hästar som ska tävla även klara av att vara igång under dagen eftersom starttider av förklarliga skäl inte har möjlighet flyttas till sena kvällar. En fin avvägning får göras. Blöta handdukar, vattenslang och flugmedel är våra bästa träningsvänner just nu!


Capri och Bruno myser som bäst

RSS 2.0