Gott Nytt År


God Jul

Stall Assla hoppas att alla där ute haft en riktigt God Jul.

Vi fick en jättefin julhälsning från Brownie som vidarebefodras nedan.


Bildkavalkad

För alla er som vill se mååånga bilder som visar våra hästar och vad som händer här på Stall Assla så hittade jag en ganska bra bildsammanfattning vid en bildgooglesökning.

Kika på sökningen HÄR och se hur vi har det.

För övrigt är det bråda bokföringstider nu. Bokföring, bokslut och avstämning skall göras, men vi ligger bra i fas och har idag under trevligt samkväm avslutat (förmodligen) årets sista affärer med vår samarbetspartner JB Primera.


På återseende!

Luciatider på Stall Assla

Igår fick hästarna äran att agera lussetåg i byn med Asslatjejerna. De skötte sig exemplariskt om dock lite på tårna. Roligt så klart!
Vilandra är hemma och sätts igång igen. Fölis Villändra 8 månader får nu klara sig själv med sin jämnåriga kompis. Dags att bli vuxen!
Make My Day TT var igår iväg på sin Exportröntgen som blev helt ua. Skönt, då har ännu en sak på listan bockats av.
Power of Love som visat diffusa symptom i snart ett år visade äntligen att hon bildat antikroppar mot borelia= att hon faktiskt haft en fästingrelaterad sjukdom. Eftersom blodprover inte visat något sådant tidigare ser man att det är relativt nytt. Annars visar ju antikroppar mot sjukdomen egentligen ingenting eftersom halveringstiden är så lång. Jag har aldrig blivit så glad över en diagnos tidigare. Har varit jobbigt att iunte kunna ta på något. Men nu är det fem dagars antibiotika intravenöst som gäller, känns ju lätt som en plätt i förhållande till alla funderingar och med det nedsatta immunförsvar hon haft under så lång tid. Snuva, mugg, avmagring, tufsig päls, ovilja vid ridning... ja. Listan kan göras lång. Men det har liksom aldrig varit sådär riktigt allvarligt. Bara en känsla om man känner hästen.
Så här på stall Assla jublar vi.

RSS 2.0