Årets första tävling!

I helgen gick Bergs första körtävling för säsongen av stapeln. Vår Nexis Vilandra gjorde tävlingsdebut i dressyr och precision lokal B, och vi är enormt imponerade av henne. Hon har aldrig gått på en dressyrbana med vagn tidigare och har inte ens sett koner. Dessutom blåste det halv storm, men hon tog det med lite lagom ro ändå och hamnade på en individuell andraplats. 

 

Dessutom startade vår Bruno en lokal A i dressyr och maraton. Vi satsade på att lotsa honom lugnt och sansat genom maratonhindren. Joakim jobbade hela tiden med bogar, omställning och rakriktning och vi hade tänkt ut vägar i samtliga hinder som byggde på volter med vändningspunkter där portarna bara passerades "på vägen" och Bruno gick verkligen kanon! Han blir lätt lite överladdad och då blir små missar plötsligt väldigt stora eftersom han reagerar på en millisekund på allt. Sen vore ju givetvis det bästa om man hade en helt felfri kusk (och groom) :o) Har ni några på lager så lotsa dem hit!

Tjuvkika gärna lite på jättefina maratonbilder hos stallW:
http://hera.webgain.se/information/index.xhtm?webgainGroupId=54900

Första omgången av lagtävlingen gick av stapeln också, och Bergs lag lyckades knipa åt sig en andraplats, trots lite tråkigheter med skadade och till och med avlidna hästar bara veckan innan start.

Laget:
Jennie Almgård- Apollo
Åsa Lövgren- Webmaster af Jäboruder
Torbjörn Johansson- Väsbjörns Madonna
Åsa Larsson- Nexis Vilandra
Lagledare: Åsa Larsson

BRA JOBBAT!!


Kommentarer
Postat av: Jessica

Grattis till andra platsen. Vad fin hon är framför vagn.

2010-05-13 @ 17:46:24
URL: http://jbprimera.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0