Varför finns Stall Asslas stallblogg?

Ni kanske funderar ibland på vad syftet med bloggen är? Uppdateringen kan ju vara lite sisådär och informationen är varken skvaller för nyfikna eller åsikter om världsproblem.

Men Stall Asslas stallblogg har ett helt annat syfte. Den vill visa på att vår verksamhet är seriös, att det finns en struktur i den och att den håller över tid. Genom tidsangivelser på inläggen kan ni följa verksamheten kontinuerligt, och är ni intresserade av en häst exempelvis för att köpa eller för att lära känna den av andra anledningar så som att ni äger en släkting eller är nyfikna på stammen så finns ju löpande information om alla våra hästar här på bloggen.

Foto: www.asslatjejerna.se

Vill ni dessutom ha lite mer personligt tyckande och tänkande runt våra hästar och Stall Asslas verksamhet har Stall Assla två stalltjejer/ beridare som skriver lite oftare och mer utförligt i sin blogg som ni kan läsa på www.asslatjejerna.se.

Förutom dessa sidor hittar du givetvis även nödvändig basinformation på Stall Asslas hemsida www.stallassla.se.

Alla dessa sidor skapar referenser för er som har kontakt med, vill ha kontakt med eller funderar på att ta kontakt med Stall Assla och vår verksamhet.

Välkommen som kund (ny eller gammal) till oss på Stall Assla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0