Asslas VillÄndra

Vår lilla Villändra (f. -11 e. Walero u. Nexis Vilandra ue. Moelgarnedd Montana) är inte så liten längre. Idag hämtade vi hem henne från betet för att sätta igång med lite utbildning och inkörning. Sedan kommer hon få ytterligare vila och bete till hösten.
 
Blivande C-ponny och skimmel

Hejdå Lilla My

Vi vinkar hejdå till My som lämnat oss för nya uppdrag i nytt hem. Kommer kännas tomt då hon blivit en ponny som samtliga här hemma fäst sig vid. Hon är lite speciell med ett stort trygghetsbehov i form av ett säkert ledarskap och hon älskar att vara mitt i sin flock. Men har man väl fått hennes tillit går hon genom eld och vatten för sin människa. En ponny som kan vara lätt att missförstå, men egentligen har ett otroligt stort och gott hjärta.
 
Nu ska hon i alla fall pensioneras från tävlingsbanan då hon verkar tycka det blivit lite väl nervöst och jobbigt at tävla, trots att hon gjort det med bravur högt upp i klasserna i många år. Hädanefter blir hon bara läromästare åt en massa goa små barn, samt några småtävlingar då och då i känd miljö.
 
Vink, vink...

RSS 2.0