Gott Nytt År

Gott Nytt År allesammans!

Lagom till det nya året smälte all snö bort.
Men det finns hopp om fler underbara vinterdagar längre fram.

En nyårskrönika över året som gått utlovas inom kort...
 
Nu blickar vi framåt mot 2013 års horisont
 

GOD JUL

God Jul kära kunder, medarbetare och läsare.

Vad vore livet utan en härlig snögalopp då och då...

stallassla.se

Jag vill bara slå ett slag (igen) för mina otroligt underbara stalltjejer här hos oss på Stall Assla. Felicia och Carolina är såpass till sin ålder nu att de tar fullt ansvar för det mesta i stallet. Utan dem hade Stall Assla knappast existerat nu när vi har småbarn i familjen.
 
Året som gått har inte varit en dans på rosor, och när jag dök på några snygga jackor kände jag därför att jag ville ge dem något alldeles extra detta år.
 
TACK Felicia och Carolina för all tid och energi ni lägger ned här på Stall Assla!
De får också årligen sin doman www.asslatjejerna.se i julklapp av Stall Assla då de driver en otroligt trevlig och inspirerande blogg. Se själva HÄR.
 
 
Inte att förglömma är våra miniberidare Emilia och numer nytillskottet Wilma. Felicia och Carolina var inte jättemycket äldre än dem när de först kom till Stall Assla, och både Emilia och Wilma är guld värda de också. De är Stall Asslas framtid!! Deras uppgift är för tillfället att tillsammans med sina mammor ta hand om och pyssla med de lite mindre ponnyerna.


Vi har normalt sett inte någon regel om att ge varandra julklapar här på Stall Assla (förutom vårt lilla galna julklappsspel varje år) men om andan faller på ger vi alla bort något då och då. Julen påminner oss om nära och kära och den hjälp vi får av dem- just därför blir det kanske så att fler klappar cirkulerar här på Stall Assla just i juletid. Men hittar man något perfekt sådär i förbifarten lagom till en födelsedag vet man aldrig om det kanske blir en liten present även då ;o)

R.I.P Gina

Vår fina underbara Gina flyttade på prov till ett potentiellt nytt hem, och bara efter ett par dagar så fick hon en sådan olycklig spark på ena bakbenet så att ytliga böjsenan gick av.
 
Många tårar har fällts bland både vuxna och barn då hon var en läromästare i särklass. Både på hög och låg nivå. Dessutom en helt underbar körponny.
 
Med 10% chans till ett liv som promenadhäst efter minst ett års konvalecens och en mycket svår operation var beslutet inte speciellt svårt att ta när man ser förnuftigt på vad som är bäst för vår fina Gina. Men saknaden i hjärtat är stor, och man hoppas alltid att man ska slippa göra sådana val.
 
Golden Gina -99
e. Carolinas Foxglove RW 74
ue. Lord Arimis RW 76

RSS 2.0